Ljubezen na prvi korak

14. september 2018

Ljubezen na prvi korak

Pisalo se je leto 2008, ko so Pepelkine noge prvič občutile ta mehak občutek na svoji nogah, bilo je tako prijetno, nikjer ni nič tiščalo, imela je tako lahek korak. Takrat se ji ni niti sanjalo, da bo ta občutek lahkotnosti postala tako močna ljubezen. Poimenovala jih je hlačerinke in seveda Pepelka jih je imela samo ene pa še to samo zase. Včasih si imel občutek, da ima samo te, saj ni bilo pomembno ali je deževalo, sijalo sonce ali celo snežilo, vedno si jo videl le v njih, no ja kake škornce je včasih le obula. Vse plese je preplesala v njih, celo na sestankih je hotela z njimi narediti vtis. Ampak kakorkoli, ljubezen in seveda upanje, pogum in želja so ostale. Odločila se je, da to lahkotnost in ljubezen more deliti in da ne želi ostali le ona ta Pepelka. 

Kar hitro je zbrala na kup vso energijo, ki jo premore se povezala z družinskim čevljarskim podjetjem iz Tržiča, ki so opravili vrhunsko delo in na trg je prišla definitivno ljubezen na prvi korak, Destilator balerinke. "Walk the talk" so unikatne, udobne, lahotne, dizajnarske, elegantne, upadaljive in trpežne balerinke iz skrbno očiščenih in izbranih zavrženih hlač, predvsem kavbojk, ki niso raztegljive :) So z mehkim podplatom iz 20% reciklirane gume in z možnostjo prilagajanja različno širokim nogam (možnost menjave vložkov različnih debelin, ki so pralni v pralnem stroju). Kupom ročnega dela in z vdelano ljubeznijo. In to še ni vse, dobiš jih v uporabni embalaži, škatla je iz recikliranega kartona, ki lahko nadomesti predal za nogavice v garderobni omari. Vrečka je iz starih zaves zavezana z industrijskim odpadkom vezalk in lahko varuje perilo med pranjem v stroju ali v kovčku na potovanju. Priloženo je tudi pismo, ki je natisnjeno na odpadne kose papirje.

Torej to so mehke, udobne, veganske, reciklirane, unikatne, slovenske in šepaše in nidani balerinke.  Od zdaj naprej ima lahko vsaka Pepelka edinstvene svoje balerinke. Ples v njih bo še udobnejši in za to bo poskrbela prva Pepelka Maja Modrijan.

Arhiv objav

Komentiraj prispevek


Anketa

Kdaj oz. kje najraje berete knjige?
Oddaj glas Arhiv anket